top of page

Ik help je naar de gewenste uitstraling en communicatie van je onderneming. Of je nu graag zelf aan de slag gaat óf liever alles uit handen geeft. Let's go!

Welkom

Met oog voor élk detail zorg ik ervoor dat je merk en communicatie positief in het oog springen.

Ik ontwerp met veel plezier je logo, huisstijlelementen, magazines, drukwerk, websites, emailing campagnes enz.

En/of ik help je graag zelf op weg met de juiste (marketing)strategie en tools. Aan jou de keuze!

Benieuwd hoe dit in z'n werk gaat? Ik vertel je graag meer in een vrijblijvende kennismaking.

Bel me even op of stuur me een e-mail en we leggen snel een moment (online of in de studio) vast.

Warme groet,

Katrien

Mijn naam is Katrien, mijn studio in hartje Kempen is mijn favoriete plek. Ik werkte 13 jaar als grafisch vormgever op een marketing afdeling en ben ondertussen 2 jaar met véél goesting als zelfstandige aan de slag. Ik hou oprecht van m'n job en de mooie reacties achteraf geven mij de energie om elke dag te doen wat ik graag doe.

Branding Rizoom

Merkstrategie, Logo ontwerp

Wandelkaart Tabloo

Illustratie, Grafisch vormgeving drukwerk

Branding Stal 32

Merkstrategie, logo ontwerp

Merkstrategie

Met een sterke strategie als rode draad, ga ik op zoek naar het beste verhaal voor jouw merk. Je merkstrategie omvat het hoe, wat en waarom van je merk. The bigger picture.

Logo ontwerp

Ik vat de essentie van je merk in een tijdloos en duurzaam logo. Als resultaat ontvang je een logo voor lichte en donkere achtergronden in alle gangbare bestandsformaten voor web en print, een handleiding en de kleurcodes van je logo. 

Huisstijl

Een gestroomlijnde look & feel doorheen al je communicatiekanalen, gaande van visitekaartjes, over Word templates tot de bestickering van je wagen? Check!

Websites

Een gebruiksvriendelijke en toegankelijke website, zodat deze goed te vinden is (SEO) en vlot navigeert. Of je nu graag zelf aan de slag gaat óf liever alles uit handen geeft: bij mij ben je aan het goede adres!

Digitaal

Van e-mail marketing templates tot social media visuals, ik verzorg met plezier jouw digitale projecten. Heb je een woordje uitleg nodig om met al je templates aan de slag te gaan? Geen probleem, ik help je snel op weg.

Drukwerk

Een ruime keuze aan kleuren, papiersoorten, afwerkingen en (ambachtelijke) technieken. Extravagant of ingetogen, gedetailleerd of groots. Ik help je graag om je projecten te realiseren.

Diensten

Klaar om je klanten omver te blazen met een sterke en unieke uitstraling?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking vertel ik je graag meer over mijn aanpak.

bottom of page